Om oss

Vi är specialister på att utrusta & anpassa fordon.

Berga Bil-El AB startade verksamheten 1982 med inrikting på fordonsel. I början beställde kunderna ofta inredning från påbyggare, som vi i branschen kallar yrket, innan fordonet lämnades in till oss för elinstallationer. Många gånger behövde därför redan monterad utrustning demonteras för att vi skulle kunna göra vårt arbete. Det problemet har vi inte idag, då vi har utvecklats till en One Stop Shop.

På våra anläggningar i Helsingborg samt Malmö sker försäljning, tillverkning, montering & service. En kontakt är allt våra kunder behöver!

Berga Bil-el lokal

Kvalitet

Vår höga kvalitet och stora noggrannhet gör att vi får förtroendet att utföra krävande byggnationer och installationer till t.ex. Räddningstjänst, Ambulans, Polis m.m.

Kompetens

På Berga Bil-El är vi kända för vår höga kompetens.

Expertis

Vi är bilelektriker i grund och botten, vilket gör oss till experter på att utrusta och anpassa dagens tekniskt avancerade fordon.

Behöver du utrusta & anpassa ditt fordon?

Välkommen till Berga Bil-El i Helsingborg & Malmö. Med över 40 år i branschen är vi det självklara valet. Vi är en påbyggare som gör det där lilla extra med vår slogan ONÖDIGT BRA.